GOBLEN PARTNER

Partenerul tau pentru un goblen de calitate

Mouliné DMC

 Este un fir din bumbac dublu mercerizat, cu aspect matasos, foarte rezistent la lumina si spalare, produs respectând cele mai înalte standarde internationale de calitate.

Atele mouliné DMC se pot cumpara la jurubita de 8 metri, la pretul de 4,2 ron/jurubita. Pentru comanda va rugam trimiteti-ne codul culorii si cantitatea dorita.

toate nuantele sunt PE STOC !!!

Catalogul  cu toate nuantele DMC se poate comanda la pretul de 175,00 lei / bucata.

Pentru alte produse ale firmei DMC va rugam contactati-ne la adresa de e-mail goblenpartner@gmail.com

 

Nuante DMC 1 Nuante DMC 2 Nuante DMC 3
Nuante DMC 4 Nuante DMC 5 

Mouliné ANCHOR

Este un fir din bumbac mercerizat, cu aspect matasos, rezistent la lumina si spalare. Moulineul produs de concernul britanic Coats a fost vopsit respectând cele mai înalte standarde internationale de calitate referitoare la stabilitatea si consistenta culorilor.

Atele mouliné ANCHOR se pot cumpara la metru, la un pret de 1 ron/metru, sau la jurubita de 8 metri, la un pret de 3,20 ron/jurubita. Pentru comanda va rugam trimiteti-ne codul culorii si cantitatea dorita. Membrii Asociatiei Goblenul si Arta Lucrului Manual beneficiaza de un pret special de 3,00 ron/jurubita. 

 Catalog Anchor 1 Catalog Anchor 2 Catalog Anchor 3
 Catalog Anchor 4 Catalog Anchor 5 Catalog Anchor 6

In gama ANCHOR exista si fire LAME METALLIC- jurubita de 8m, compozitie 65% Viscose, 35% Metallic Polyester, la pretul de 6.50 lei / buc. Firul este format din 12 fire metalice; 2 fire de Lamé Metallic sunt echivalente cu 1 fir de mouliné clasic. Firul se poate folosi individual sau combinat cu mouliné clasic, pentru obtinerea unor efecte deosebite. Disponibile in stoc culorile:
Auriu - cod 300
Argintiu - cod 301
Rosu - cod 318
Verde - cod 322

Mouliné Coats PUPPETS

Atele mouliné Coats PUPPETS se pot cumpara la jurubita de 8 metri, la un pret de 2,20 ron/jurubita. Pentru comanda va rugam trimiteti-ne codul culorii si cantitatea dorita.

 

 Catalog Puppets 1 Catalog Puppets 2 Catalog Puppets 3

 

Create a Free Website